Planckendael zomer 2012

Details:

Je vindt Planckendael in Muizen/Mechelen. De zomeractie loopt van 30 juni tot 31 augustus.

Ledenvoordeel:

Als bondslid krijg je op vertoon van je lidkaart aan de kassa 5 euro korting op individuele tickets voor volwassenen (22 euro) en kinderen (17 euro). Kleintjes jonger dan 3 mogen gratis binnen.

Bestellen:

De tickets zijn alleen geldig aan de kassa op de dag van aankoop en niet inwisselbaar of cumuleerbaar met andere acties. De korting geldt niet op eerder aangekochte tickets. Meer info vind je op www.kaimookverhuist.be en www.planckendael.be
Mechelen, 30/06/2012 - 31/08/2012

kaimookverhuist_kleinDierenpark Planckendael mag behoorlijk trots zijn.
Niet alleen zijn er dit jaar een recordaantal ooievaarsnesten; eerder dit jaar werd ook al Neela geboren, de eerste babykameel in elf jaar. Kai-Mook, het olifantje dat in 2009 geboren werd in de Antwerpse ZOO en in geen tijd de harten van de bezoekers veroverde, is ondertussen met haar familie naar Planckendael gekomen. Op 29 juni waren ze voor het eerst te zien in hun nieuwe Aziatische luxetempel, tevens de aftrap voor een heus Aziatisch Openingsfestival. En Kai-Mook is alweer niet meer de nieuwste kleine gast: op 3 juli werd het snoezige girafje Ndale geboren.

Wil je graag op kraambezoek naar Planckendael? Als bondslid heb je de korting van 30 juni tot 31 augustus.ndale_klein

 

 

 

 

 

foto's (c) ZOO Antwerpen en Planckendael/Verhulst