Wil je lid worden?

Voor 40 euro kan je lid worden van de Gezinsbond. Dankzij jouw steun kunnen wij de belangen van de gezinnen nog beter en met nog meer kracht verdedigen. Jij mag op onze steun rekenen en... wij rekenen op jou!lid wordenklein3

Als lid krijg je om de veertien dagen onze gezinskrant 'De Bond', met informatie over de bondsactiviteiten in jouw buurt en je geniet van alle voordelen en diensten die de Gezinsbond aanbiedt.
Om lid te worden, kan je terecht bij de ledendienst in Brussel op nummer 02-507 88 88 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je kunt je ook lid maken via het aanvraagformulier op onze site. Je vult alle gegevens nauwkeurig in. Eens je op verzenden klikt, wordt jouw aanvraag behandeld door onze Ledendienst.

Je lidkaart blijft geldig vanaf de uitreiking tot het einde van het jaar dat op de kaart vermeld staat.

Naar aanleiding van een geboorte bieden we je een gratis lidmaatschap aan en dit op voorwaarde dat je nog nooit lid was (betalend of gratis) van de Gezinsbond. Het gratis lidmaatschap is eenmalig en geldt als kennismaking met onze organisatie. Bij iedere geboorte ontvang je ook gratis ons tijdschrift Brieven aan Jonge Ouders.

Hartelijk welkom bij de Gezinsbond!

Klik hier  voor het aanvraagformulier om lid te worden.

!-

Klik hier om een adreswijziging te melden.

-->