Gezinskrant 'De Bond'

De Bond: veertiendaagse gezinskrant voor gezinnen in Vlaanderen

'De Bond' is het ledenblad van de Gezinsbond. Als je lid bent van de gezinsbeweging krijg je deze gezinskrant om de veertien dagen in de brievenbus. Op minstens veertig pagina's serveert 'De Bond' aan zijn lezers boeiende lectuur, vaak uitgebreid met een thematische bijlage gericht op grootouders, consumenteninformatie, kinder- en jeugdvakanties, specifieke projecten enzovoorts. Er is zowel leesstof over kinderen, tieners, opvoeding en school als sociale, culturele en milieugerichte informatie. 'De Bond' vertaalt ook de opvattingen van de Gezinsbond naar een breed publiek en geeft achtergrond bij de hete gezinspolitieke hangijzers. Op de regionale bladzijden staan de vele activiteiten van gewesten en afdelingen vermeld.

Alleen in het hartje van de zomer gaat 'De Bond' er even tussenuit. Anders komen wij om de veertien dagen trouw bij onze lezers langs! 

Door lid te worden van de Gezinsbond krijg je de gezinskrant automatisch thuis bezorgd.

Contactadres redactie: Troonstraat 125, 1050 Brussel, tel. 02-507 89 22, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactadres kleine advertenties: Publicarto, tel. 053-82 60 80, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wens je online een zoekertje in te vullen, surf dan naar www.zoekertjesdebond.be

Voor de inhoud klik je op de 'lees meer' van het nummer.

De Bond van 2 mei 2014

 

Deze week in De Bond

Nr. 9 van 2 mei 2014

 

Leeswijzer

 

Lees meer: De Bond van 2 mei 2014

De Bond van 18 april 2014

 

Deze week in De Bond

Nr. 8 van 18 april 2014

 

Leeswijzer

 

Lees meer: De Bond van 18 april 2014

De Bond van 4 april 2014

 

Deze week in De Bond

Nr. 7 van 4 april 2014

 

Leeswijzer

 

Lees meer: De Bond van 4 april 2014