Vorige persberichten

750ste gezond ontbijt in Lovendegem

Persbericht 20 oktober 2013
Slechts twintig procent van onze jongeren nuttigt regelmatig een ontbijt. Eén op zes ontbijt zelfs nooit. Ook volwassenen passen vaak voor de eerste maaltijd van de dag. Verontrustende cijfers waar de Gezinsbond met zijn gezonde ontbijten, gecombineerd met een beweeg je fit-luik, iets aan wil doen.

Lees meer: 750ste gezond ontbijt in Lovendegem

Lees- en kookboek ‘Uit de Keuken van mijn Kindertijd’:

Persbericht 29 oktober 2013
Recepten die al jaren van moeder op dochter of van grootvader op kleinzoon overgaan, een beduimeld kookboek waaruit sinds jaar en dag hetzelfde gerecht wordt gemaakt, de verjaardagstaart die je grootmoeder telkens voor je bakte… Jeugdherinneringen.

Lees meer: Lees- en kookboek ‘Uit de Keuken van mijn Kindertijd’:

Week van de Handelaar

Persbericht 23 oktober 2013
Met hun gezinsspaarkaart winkelen leden van de Gezinsbond elke dag goedkoper bij meer dan 2.500 handelaars in Vlaanderen en Brussel. Het feestjaar naar aanleiding van tien jaar gezinsspaarkaart sluiten we dan ook toepasselijk af met de ‘Week van de Handelaar’. Nog tot 26 oktober trekken 600 vrijwillige spaarafgevaardigden op pad om de gezinsvriendelijke handelaars te bedanken voor de mooie kortingen aan onze leden. 

Lees meer: Week van de Handelaar

Gezellige drukte in Planckendael

Persbericht 19 oktober 2013
Vandaag vierden we Beestig Feest, de start van de lidkaart waarmee je spaart en de Week van de handelaar in Planckendael. Tijdens onze gezinsdag verwelkomden wij meer dan 8.000 deelnemers. 

Lees meer: Gezellige drukte in Planckendael

Wetsontwerp aanvullend pensioen laat oudere vrouwen in de kou staan

Persbericht 9 oktober 2013
Vandaag debatteert de commissie Justitie van de Kamer over het wetsontwerp dat het aanvullend pensioen moet wijzigen. Als het voorstel ongewijzigd blijft, dreigen heel wat oudere vrouwen financieel benadeeld te worden. Een woordje uitleg.

Lees meer: Wetsontwerp aanvullend pensioen laat oudere vrouwen in de kou staan