...die helpt besparen

Met de lidkaart waarmee je spaart kan je aan gereduceerde tarieven natuur- en pretparken, musicals, jeugdtheater en tentoonstellingen ontdekken. In de winter kan je met je kinderen lekker ingeduffeld het sprookjesbos in de Winterefteling bezoeken, in de zomer nemen we je graag mee naar het zandsculpturenfestival en tussendoor bieden we uitstapjes aan waar het weer geen vat op je heeft.

Vanaf 2014 heb je één lidkaart waarmee je spaart. Duizenden handelaars geven je als lid van de Gezinsbond een korting op deze kaart. Elke deelnemende handelaar beschikt over een terminal die de korting bij je saldo bijtelt. Je kunt dit saldo als lid ook altijd raadplegen op 'mijn gezinsbond' op onze website. Hiervoor moet je eerst een gebruikersprofiel aanmaken. Nadien heb je toegang tot je persoonlijke gegevens.
Per schijf van 10 euro kan je een afname doen. De lidkaart waarmee je spaart betekent dus echt een besparing in je gezinsbudget. Boeken, kleding, gsm-kaarten, .... het aanbod is even groot als verrassend. En als lid kan je ook filmtickets aankopen met bioscoopkorting op je gezinsspaarkaart.

Sta je op het punt een woning te kopen? Kijk er dan zeker onze informatie onder het luik ‘woonleningen' op na.  sparenklein

We reiken ook kortingskaarten openbaar vervoer uit aan gehuwden én aan samenwonenden met drie of meer kinderen. Alle kinderen die in jouw gezin geboren werden (ook indien overleden) tellen mee. Kinderen met een handicap van 66 procent tellen dubbel. Ook hierover vind je meer informatie op dit deeltje van de webstek.