Andere vorming

In balans als ouder

in balans als ouder kleinElke dag opnieuw voelen we als ouder hoe druk een gezin wel kan zijn. Daarenboven willen we dit graag combineren met een boeiende job, tijd maken voor onze relatie, een vriendenkring, onze persoonlijke ontplooiing.

Om dit alles vol te houden is een gezonde portie zelfzorg nodig. Dokter Els De Rijck toont ons dat dit niet alleen zinvol is voor onszelf. We krijgen hierdoor ook extra energie, die dan weer geïnvesteerd kan worden in allen die ons dierbaar zijn.

Dokter Els de Rijck werkte jaren als geneesheer‐hygiënist in de jeugdgezondheidszorg en als schoolarts. Nu heeft ze een zelfstandige praktijk waar ze ouders begeleidt om stress binnen het gezin tot een minimum te herleiden. Als moeder van 4 kinderen is ze ook ervaringsdeskundige. Ze weet zeer goed hoe moeilijk het is de balans te vinden tussen een drukke job en de opvoeding van elke dag.

14 oktober 2014 in Diepenbeek

Wanneer? Dinsdag 14 oktober 2014 om 20.00 uur
Waar? PAleiS, Wijkstraat 16, 3590 Diepenbeek 
Info: Veerle Gielen - 011 33 28 04 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    
ism oudercomité basisschool PAleiS

Vorming in je buurt

Heel wat afdelingen organiseren zelf vormingsactiviteiten over een opvoedkundig of consumententhema. Er is steeds actieve inbreng van de deelnemers onder deskundige begeleiding. vorming in je buurt

Een greep uit het aanbod opvoedkundige thema's

  • Wortels en vleugels. Hoe kinderen loslaten en toch voldoende beschermen?
  • Opvoeden met een kwinkslag. Over creatief omgaan met kinderen
  • Bij oma en opa mag ik dat wel! 

De recente consumententhema's:

  • Verzekeringen: nodig, nuttig of overbodig?
  • Doe meer met minder
  • Hesp en ham hetzelfde vlees?
  • Koken met granen

De geplande plaatselijke activiteiten vind je terug op de regionale pagina’s van de 14-daagse gezinskrant 'De Bond'.