Kindnorm

De Gezinsbond vraagt meer aandacht voor het groeiend aantal nieuwe gezondheidsrisico's voor kinderen en jongeren die onze huidige manier van leven met zich meebrengt. Samen met wetenschappers, consumentenverenigingen, drukkingsgroepen en beleidsmakers zoeken we manieren om deze risico's te beheersen en het groeiend aantal slachtoffers ervan te verminderen. We spitsen ons toe op 4 terreinen: voeding, leefmilieu, verkeersveiligheid en openbare ruimte.

kindnorm

In 2010 hebben we het proces van de kindnorm gestart met een studiedag "Op weg naar een kindnorm". Lees hier de perstekst en de conclusies van de 4 werkgroepen. Meer informatie vindt u ook in de publicatie "Focus op kindnorm. Uitdagingen voor een betere levenskwaliteit". Klik hier voor meer informatie over de publicatie.

In het kader van de kindnorm verschijnt er ook regelmatig een E-bulletin. Lees hier de laatst verschenen editie. Wens je deze nieuwsbrief automatisch in je mailbox schrijf je dan nu in!

 

Klik op onderstaande linken voor meer achtergrondinformatie over de verschillende onderwerpen:

Contactpersoon: Danielle van Kalmthout, attachee Studiedienst - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 02 507 88 76 (niet op woensdag en vrijdag)