Sportkampen en -vakanties

logo gsfblauwinoranjekleinGezinssportfederatie zet je gezin in beweging!

Wist je dat de Gezinsbond met haar degelijk uitgebouwde sportdienst, ook op sportief vlak aanwezig is voor jouw gezin? Met haar slogan ‘Wij doen gezinnen gezond bewegen’ tracht de Gezinssportfederatie (GSF) sinds jaar en dag elk lid van het gezin, van baby tot senior, een zinvolle, gezonde en recreatieve sportbeoefening aan te bieden. Maak vlug kennis met ons divers sportaanbod en sport met ons mee!
Sportieve vakanties
Sportieve vakanties


Op zoek naar een sportkamp voor je kinderen of een sportieve vakantie met het hele gezin? Laat je inspireren door het uitgebreide vakantieaanbod van GSF in paas-, zomer- en herfstvakantie voor kinderen, gezinnen, 50-plussers en grootouders met kleinkinderen en geniet van onze mooie kortingen en voordelen voor leden Gezinsbond.

Wintersportvakanties

Ga je liever naar de sneeuw? Ook dat kan! Met de all-informule (skipas, skiles, huur materiaal, volpension, busreis, begeleiding, animatie) kan je met het ganse gezin genieten van een op-en-top verzorgde wintersportvakantie in Oostenrijk.

Wintersportvakantie
Sportclubs

GSF biedt het hele jaar door een sportaanbod voor verschillende leeftijdscategorieën in diverse sportclubs, verspreid over heel Vlaanderen. Sporten van A(erobic) tot Z(wemmen), voor elke leeftijd, voor elke interesse.  Er is keuze uit zo’n 25 sporttakken zoals zwemmen, turnen, dansen, volleybal, badminton,… Ontdek snel de GSF-sportclub in jouw buurt!


Watergewenning
Watergewenning

Heeft je kindje zin om te gaan zwemmen, maar durft het niet echt? Zou je peuter of kleuter wat meer vertrouwen in het water kunnen gebruiken? Wist je dat dankzij de lessenreeksen watergewenning van de Gezinssportfederatie jaarlijks duizenden baby's,  peuters en kleuters hun watervrees leren overwinnen?


Individueel of met het gezin 'Gezond op weg'

Onder het motto ‘Gezond op weg’ kan je als individuele sporter (€ 25/jaarbasis) of samen met het gezin (€ 45/jaarbasis) bij GSF rekenen op een 24 uur op 24 verzekering voor het wandelen, fietsen, joggen, zwemmen en fitnessen in heel Europa. Ontdek snel onze voordelen van aansluiting en meld je aan op www.gsf.be/hoe-aansluiten.

Gezond op wegWandel- en fietsrally

Tijdens de jaarlijkse wandel- en fietsrally ontdek je aan de hand van een mooi uitgestippeld parcours één van de vele mooie Vlaamse steden en maak je kans op een fraaie prijs. Deelnemen kan iedere dag in juli, augustus en september.

Opleidingen & bijscholingen

Bij GSF kan je ook terecht voor een opleiding tot aspirant-initiator zwemmen of kan je een boeiende bijscholing als ' monitor knuffelturnen' of ' monitor sneeuwgewenning' volgen.


Zin in meer? Surf dan naar www.gsf.be en ontdek zelf de vele mogelijkheden!