BOTsing (ouders met tieners)

Een bijzonder boeiend blad

 

botsingJe kinderen worden pubers? Turbulente tijden voor je gezin! Hobbelende hormonen en nukkige pukkels, wisselende humeuren en slaande deuren… Geen wonder dat je als pa of ma met de handen in het haar zit.

Gelukkig brengt de Gezinsbond BOTsing uit, een bijzonder boeiend blad voor ouders met tieners van twaalf tot en met zestien jaar. Vier keer per jaar zetten we onze tanden in een stevig thema. We serveren interessante interviews en aangrijpende getuigenissen, op smaak gebracht met een waaier weetjes over de leefwereld van tieners. Als toemaatje krijg je er een portie licht verteerbare opvoedingstips bovenop.

Vaste ingrediënten: een Bekende Vader of Moeder, advies van specialisten, verrassende verhalen, pakkende portretten en straatinterviews.

De thema's van de meest recente nummers zijn: Groen, Retro, School, Fuiven en Ma & Pa. Een overzicht van de nummers die nog te verkrijgen zijn, vind je hieronder bij 'Gouwe Ouwe'.

Zin in BOTsing?

BOTsing belandt gratis in de bus bij leden van de Gezinsbond met kinderen van twaalf tot en met zestien jaar. Alle andere leden kunnen losse nummers bestellen tegen 1,5 euro. Een jaarabonnement van vier nummers kost vijf euro. Niet-leden betalen 2,5 euro per nummer of acht euro voor een jaarabonnement. Storten kan op rekeningnummer: IBAN: BE66-4350-3052-2243 (BIC: KREDBEBB).

Zin in BOTsing? Vul hier het aanvraagformulier in.

Voor een abonnement: tel. 02 507 88 88, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer info over de inhoud: tel. 02 507 89 50, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een nieuw nummer!

BOTsing gaat deze keer voor een heerlijk groen blad! We brengen enkele rake portretten van ouders en tieners in talloze tinten groen en serveren er graag wat tips en tricks van experten bij. Knabbel op een komkommer, ga languit liggen in het gras en geniet van deze zomerse portie leesvoer.

Dit nummer zit propvol portretten van:
- Julius, een tiener met een moestuin.
- Ayoka en Robin, jong koppeltje, maar allesbehalve groen achter de oren.
- Sofie en Geert & co, over eco en bio en zo.
- Cathleen en Filip & co, gezin in het groen.
- Vincent, tiener met een groene coupe.
- Veerle en Johan & co, gedreven vrijwilligers van de Gezinsbond.

Verder in dit nummer:
- Bekende Vader Wim Lybaert.
- Het groene Boekje overboord? Over sms'en, chatten en taalverloedering.
- En véél meer...

Tieners tussen 12 en 17 in huis, lid van de Gezinsbond en dit nummer nog niet ontvangen?
Laat het ons weten: Abonnementendienst - tel. 02 507 88 88 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gouwe ouwe

BOTsing is vijftien jaar bezig en heeft dus al heel wat bladzijden bij elkaar geschreven. Worstel je met een specifieke opvoedingsvraag? Je verdiepen in een bepaald thema? Nood aan interessante info? Stof nodig voor een les of spreekbeurt? Ook heel wat oude nummers zijn nog steeds te verkrijgen.

 

Lees meer: Gouwe ouwe