BOTsing (ouders met tieners)

Een bijzonder boeiend blad

 

botsingJe kinderen worden pubers? Turbulente tijden voor je gezin! Hobbelende hormonen en nukkige pukkels, wisselende humeuren en slaande deuren… Geen wonder dat je als pa of ma met de handen in het haar zit.

Gelukkig brengt de Gezinsbond BOTsing uit, een bijzonder boeiend blad voor ouders met tieners van twaalf tot en met zestien jaar. Vier keer per jaar zetten we onze tanden in een stevig thema. We serveren interessante interviews en aangrijpende getuigenissen, op smaak gebracht met een waaier weetjes over de leefwereld van tieners. Als toemaatje krijg je er een portie licht verteerbare opvoedingstips bovenop.

Vaste ingrediënten: een Bekende Vader of Moeder, verrassende verhalen, portretten, straatinterviews en een knappe column. Het jonge volkje zelf krijgt het laatste woord in de rubriek Achterklap.

In de meest recente nummers hadden we ’t over stress, nieuwe media, stijl en tieners aan tafel. Wie wil, kan nog altijd een exemplaar aanvragen. Een overzicht van de nummers die nog te verkrijgen zijn, vind je hieronder bij 'Gouwe Ouwe'.

Zin in BOTsing?

BOTsing belandt gratis in de bus bij leden van de Gezinsbond met kinderen van twaalf tot en met zestien jaar. Alle andere leden kunnen losse nummers bestellen tegen 1,5 euro. Een jaarabonnement van vier nummers kost vijf euro. Niet-leden betalen 2,5 euro per nummer of acht euro voor een jaarabonnement. Storten kan op rekeningnummer: IBAN: BE66-4350-3052-2243 (BIC: KREDBEBB).

Zin in BOTsing? Vul hier het aanvraagformulier in.

Voor een abonnement: tel. 02 507 88 88, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer info over de inhoud: tel. 02 507 89 50, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een nieuw nummer!

BOTsing59cover

Dit nummer van BOTsing is jouw huistaak van vandaag. De opdracht: je leest de interessante info, verslindt de verhalen en steekt er heel wat van op. De beloning: een kus van de redactie en een bank vooruit!

We openen met: 'Wat als?' Je tieners moeten naar school. Daar is geen ontsnappen aan. En halleluja als dat allemaal heerlijk harmonieus en vlot verloopt. Maar was als de schoolcarrière van je kroost flink wat kopzorgen met zich meebrengt? Wat als je die pubers niet aan het blokken krijgt? Wat als ze thuiskomen met een rotrapport? We legden een paar hete hangijzers voor aan een straf team schoolspecialisten: Wim Colpaert, Pedro De Bruyckere en Hilde Colpin. 

Verder lees je:
- Bekende Vader Luc De Vos, amateurfilosoof en bezitter van een peperkoekenhart.
- Bram, leraar van het jaar.
- Lorenzo, toekomstig minister van onderwijs.
- Sverre, schipper in spe.
- Straatpraat, de mening van de man/vrouw/tiener in de straat.
- Terug naar school, onze redacteur in een nostalgische bui.
- Zes meisjes uit het beroeps over buizen en babbelen.
- En véél meer...

Tieners tussen 12 en 17 in huis, lid van de Gezinsbond en dit nummer nog niet ontvangen?
Laat het ons weten: Abonnementendienst - tel. 02 507 88 88 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gouwe ouwe

BOTsing is vijftien jaar bezig en heeft dus al heel wat bladzijden bij elkaar geschreven. Worstel je met een specifieke opvoedingsvraag? Je verdiepen in een bepaald thema? Nood aan interessante info? Stof nodig voor een les of spreekbeurt? Ook heel wat oude nummers zijn nog steeds te verkrijgen.

 

Lees meer: Gouwe ouwe