Woonleningen

Het Vlaams WoningfondsHet Vlaams Woningfonds verleent voordelige woonkredieten aan gezinnen met een begrensd inkomen en minstens 1 kind ten laste voor nieuwbouw, de aankoop van een woning of appartement, en/of voor verbouwings-werken. De terugbetaling van bestaande bezwarende hypothecaire leningen kan in uitzonderlijke gevallen.

Nieuw: vanaf 1 januari 2014 zal het Vlaams Woningfonds ook leningen kunnen toekennen aan gezinnen zonder kinderen en alleenstaanden.


Nieuwe openingsuren & ontvangdagen

De provinciale diensten leningen te Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Hasselt hebben nieuwe openingsuren. Op donderdagavond zijn we toegankelijk tot 19.30 uur.

Voortaan zijn er ook regionale kantoren te Kortrijk waar we 3 dagen per week aanwezig zijn en te Aalst, Leuven en Mechelen waar je 2 dagen per week terecht kan.

Er zijn verder ook lokale ontvangdagen die nagenoeg overal wekelijks worden gehouden.

  • provincie Antwerpen: Boom, Geel, Herentals, Lier, Turnhout;
  • provincie Limburg:  Beringen, Bree, Genk, Lanaken, Lommel, Maaseik, Sint-Truiden, Tongeren;
  • provincie Oost-Vlaanderen: Dendermonde, Eeklo, Geraardsbergen, Ninove, Oudenaarde, Ronse, Sint-Niklaas, Zelzate;
  • provincie Vlaams-Brabant: Aarschot, Asse, Diest, Halle, Tienen, Vilvoorde;
  • provincie West-Vlaanderen: Diksmuide, Ieper, Oostende, Roeselare, Tielt, Torhout.

Bezoek voor verdere informatie de website: www.vlaamswoningfonds.be.

Via het Vlaams Woningfonds cvba of het Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest cvba kan je goedkoper een lening afsluiten voor de aankoop van een woning; voor aanpassingswerken of voor nieuwbouw.

vwflogo

Het Vlaams Woningfonds verleent voordelige woonkredieten aan gezinnen met een begrensd inkomen en minstens 1 kind ten laste voor nieuwbouw, de aankoop van een woning of appartement, en/of voor verbouwingswerken. De terugbetaling van bestaande bezwarende hypothecaire leningen kan in uitzonderlijke gevallen.

Nieuw:

  • Vanaf 1 januari 2014 zal het Vlaams Woningfonds ook leningen kunnen toekennen aan gezinnen zonder kinderen en alleenstaanden.
  • Er zijn nieuwe openingsuren & ontvangdagen.


Bezoek voor verdere informatie de website: http://www.vlaamswoningfonds.be.

logofonds

Het Brussels Woningfonds komt tussen voor woningen in het Brussels Gewest.
Deze instelling, die onder controle staat van en betoelaagd wordt door het Gewest, geeft voordelige hypothecaire leningen uit; leningen voor jonge gezinnen; gewestelijke leningen voor huurwaarborg; voorziet in een huur-verkoopformule; een huurhulpformule. Het fonds antwoordt op jouw vragen en voorziet indien nodig een aangepaste begeleiding.

Bel 02-504 32 11 of surf naar http://www.woningfonds.be.