Skip Navigation LinksGezinsbond > Ledenvoordelen > Korting relatie- of scheidingsbemiddeling

Partnerbemiddeling bij relatieproblemen of scheidingsplannen

Soms loopt het moeilijk in een relatie. Blijven de partners voor elkaar kiezen? Of dreigen de wegen uiteen te lopen? En wat met de kinderen? De Gezinsbond wil gezinnen aanzetten om via bemiddeling doordacht de juiste keuze te maken én om zelfs – als het nog kan – de relatie te redden. Om bemiddeling in de partnerrelatie voor koppels toegankelijker te maken, onderhandelde de Gezinsbond een ledenkorting bij Pareto Group; een professioneel samenwerkingsverband van familiale bemiddelaars.

Meer lezen: Relatiebemiddeling kan echtscheiding voorkomen

Pareto Group, onze partner voor relatie- en scheidingsbemiddeling

De Gezinsbond koos de Pareto Group als partner omdat de bemiddelingsdiensten van dit samenwerkingsverband nauw aansluiten bij zijn filosofie, namelijk het belang van gezinnen en kinderen dienen. Elke bemiddelaar van Pareto Group is wettelijk erkend. Omdat hun bemiddelaars permanent bijgeschoold worden, garandeert de groep bovendien een kwaliteitsvolle dienstverlening. De Pareto Group is actief in heel Vlaanderen én Brussel. De organisatie is de enige die tegen een vaste en vooraf bepaalde prijs relatie- én scheidingsbemiddeling aanbiedt. Bovendien beschikt Pareto Group over een uitgebreid netwerk van notarissen, advocaten, boekhouders en revisoren voor de verdere deskundige afhandeling van een eventuele scheiding en voor bijkomende technische en juridische ondersteuning bij ingewikkelde dossiers.
Meer info over de partnerbemiddeling van Pareto Group: klik hier.

Ledenkorting

Relatiebemiddeling

Leden van de Gezinsbond krijgen een korting van 60 euro op de vaste prijs van 360 euro (vrijgesteld van btw) voor 'Relatie in beeld', het dienstenpakket relatiebemiddeling van de Pareto Group.

Meer lezen: Relatiebemiddeling


Scheidingsbemiddeling

Leden van de Gezinsbond krijgen een korting van 100 euro op de vaste prijs van 'Verstandig scheiden', het dienstenpakket scheidingsbemiddeling van de Pareto Group.

Meer lezen: Scheidingsbemiddeling

 

Pareto Simulator

De Pareto Simulator is een vereenvoudigde online toepassing van de onderhoudsgeldcalculator. Leden van de Gezinsbond betalen 14 euro in plaats van 19 euro voor een gebruik gedurende 30 dagen. Op een abonnement van een jaar betalen leden van de Gezinsbond 120 euro in plaats van 150 euro.
Meer lezen: Pareto Simulator