Skip Navigation LinksGezinsbond > Ledenvoordelen > Goedkope energie

Goedkopere energie

Goedkopere energie met Eni

Korting op elektriciteit en aardgas

Als lid van de Gezinsbond heb je een voetje voor bij Eni. Je krijgt 20 euro korting per jaar voor elektriciteit en 20 euro korting per jaar voor aardgas onafhankelijk van de tariefformule.

Anna, de slimme thermostaat van Eni

Anna is een thermostaat die met je meedenkt. Ze weet hoe lang het duurt om je huis op te warmen en houdt ook rekening met de buitentemperatuur. Resultaat: de verwarming werkt enkel wanneer het nodig is. De thermostaat zit vol praktische functies die je comfort verhogen. Zo kan je Anna van op afstand bedienen met je smartphone. Volg je verwarming online op en krijg maandelijks een rapport over je verbruik met aanbevelingen op maat. Je kan met Anna tot 15 procent besparen. Lees alle info en voorwaarden over Anna op eni.be/nl/anna.

Als lid van de Gezinsbond kan je Anna in huis halen met spaarkorting:

  • Anna-thermostaat: 1 euro i.p.v. 249 euro (winkelprijs)
  • Installatie en configuratie door professionele installateur: 99 euro
  • Abonnement: 4,99 euro/maand (Eni-energieklanten) of 7,99 euro (standaardtarief). Op het abonnement krijg je 0,50 euro spaarkorting/maand. De korting komt in je online portemonnee.

Ketelonderhoud door Eni

Goed onderhouden verwarmingsketels verstoken minder. Met de onderhoudscontracten van Eni kan je op twee oren slapen. Erkende techniekers zorgen voor een piekfijn onderhoud van je gas- of stookolieketel. Na een eerste onderhoud kan je per maand betalen. Bovendien zijn er geen bijkomende kosten en zijn vervangingsonderdelen inbegrepen. Dat geeft je budget meer ademruimte!

Alle info vind je op eni.be/ketelonderhoud.

Als lid van de Gezinsbond kan je een onderhoudscontract afsluiten met spaarkorting:

  • Gasketel 2-jaarlijks onderhoud: 7 euro/maand (Eni-energieklanten) of 8 euro/maand (standaardtarief)
  • Stookolieketel jaarlijks onderhoud: 18 euro/maand (Eni-energieklanten) of 20 euro/maand (standaardtarief)
  • Op het onderhoudscontract krijg je 0,50 euro spaarkorting/maand. De korting komt in je online portemonnee.

Eni-adviseur

Wil je advies? Dan kan je terecht bij de Eni-adviseur van de Gezinsbond. Op basis van een aantal gegevens wordt voor jou een prijsvergelijking gemaakt. Daarbij komt een onderbouwd advies met gegevens over de te verwachten prijsevoluties op korte en lange termijn. Neem contact via eniadvies@gezinsbond.be.


Eni Home Services

Eni Home Services is een bijstand voor jou en voor je huis. Een lek in je waterleiding, een probleem met je centrale verwarming, huissleutel kwijt of gestolen? Eni Home Services stuurt binnen de 24 uur* een betrouwbare vakman bij je langs. Gratis en voor niets. En bij vragen over administratieve of juridische kwesties in verband met je woning, bij schade na een storm bijvoorbeeld of voor de aankoop van een nieuwe woning of een woningrenovatie, helpen de experts van Eni Home Services je verder op weg.

Activeer vandaag nog je gratis bijstand! Eni Home Services wordt gratis aangeboden aan particuliere klanten met een van de volgende tariefplannen voor gas en/of elektriciteit: Eni Relax 1 of 3 jaar, Eni Nature 3 jaar, Eni Comfort 3 jaar, Eni Fix Gas 3 jaar en Eni Gas 1 jaar. Heb je Eni Home Services nog niet geactiveerd? Surf dan snel naar my.eni.be, de online klantenzone van Eni, en activeer deze gratis dienst via ‘Mijn tariefplan’.

Met vragen over Eni Home Services kan je ook terecht op het gratis nummer 0800-32.2.05, elke werkdag van 9u tot 18u.

Bestellen

Interesse in de producten van Eni? Surf naar www.eni.be of neem contact op via T 0800-32.2.05 (gratis nummer). Je kan er elke werkdag terecht van 8 tot 20 uur. Het Eni-onderhoudscontract kan je ook bestellen via eni.be/ketelonderhoud.

Heb je een vraag voor Eni? Dan kan je terecht bij de klantendienst via klantendienst@be.eni.com of via T 0800-21.0.20 (voor leden van de Gezinsbond). Je kan de klantendienst elke werkdag bereiken van 9 tot 18 uur. Vergeet zeker niet te melden dat je lid bent van de Gezinsbond.

 

​Ik wil lid worden