Skip Navigation LinksGezinsbond > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Over een aantal onderwerpen krijgen we regelmatig gelijkaardige vragen binnen. We geven jullie even alle antwoorden op een rijtje.

Kan ik ook lid worden van de Gezinsbond?

Natuurlijk, de Gezinsbond is er voor iedereen. Vul hier het formulier in om lid te worden of neem contact op met onze ledendienst of tel. 02-507.88.88.

Ik heb een vraag over de lidkaart waarmee je spaart

Klik hier voor de veelgestelde vragen over de lidkaart waarmee je spaart.

Hoe kan ik de brief aan jonge grootouders ontvangen?

De brief aan jonge grootouders kan je ontvangen als de ouders van jouw kleinkind het magazine 'brieven aan jonge ouders' ontvangen. Samen met de ‘Brieven aan Jonge Ouders - Ik word 4 maanden’ bezorgt de postbode hen twee exemplaren van de ‘Brief aan Jonge Grootouders’. Je ontvangt dit magazine dus éénmalig via de ouders van jouw kleinkind.

Hoe kan ik het geboortegeschenk ontvangen?

Het geboortegeschenk wordt verdeeld door onze duizenden vrijwilligers in Vlaanderen en Brussel. Heb jij een pasgeboren kindje en heb je nog geen geboortegeschenk ontvangen? Contacteer dan de vrijwilligers in jouw buurt.

Hoe kan ik de kortingskaarten openbaar vervoer ontvangen of bioscoopcheques, NMBS-passen of telefoonkaarten kopen?

Voor bovenstaande zaken kan je terecht bij een vrijwilliger in jouw afdeling. Op onze website vind je waar je in jouw buurt terecht kan voor de kortingskaarten, de bioscoopcheques, de NMBS-passen of de telefoonkaarten

 

Hoe haal ik het meeste uit mijn lidmaatschap?

Registreer je op Mijn Gezinsbond en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Als je ons volgt op Facebook, blijf je op de hoogte van al onze initiatieven en voordelen. Op Goedgezind.be vind je steeds de laatste info terug.

 

Geen antwoord gevonden op jouw vraag?

Neem contact op met de Gezinsbond.