Skip Navigation LinksGezinsbond > Publicaties > Magazines > Brief aan Jonge Grootouders

Brief aan Jonge Grootouders

​De achtste editie van de ‘Brief aan Jonge Grootouders’, een bijlage van de bekende ‘Brieven aan Jonge Ouders’ is van de pers gerold.

Hoe krijg ik de 'Brief aan Jonge Grootouders'?

Nog even meegeven hoe je als grootouder het magazine kan bemachtigen. Beginnen we eerst met de ‘Brieven aan Jonge Ouders’. Dit is een gratis tijdschrift dat meegroeit met het kind van de geboorte tot 2,5 jaar. Ouders met een baby van vier maanden ontvangen ook nu een extraatje. Samen met de ‘Brieven aan Jonge Ouders - Ik word 4 maanden’ bezorgt de postbode hen twee exemplaren van de ‘Brief aan Jonge Grootouders’. Deze bijzondere bijlage is bedoeld voor hun eigen ouders.

De 'Brief aan Jonge Grootouders' ontvang je dus éénmalig via de ouders van jouw kleinkind. Kan je echter niet genoeg krijgen van dit magazine dan kan je een los exemplaar aanvragen. 

Aanvragen

De Brief aan Jonge Grootouders is ook los verkrijgbaar mits betaling van 1,5 euro voor administratie- en verzendingskosten op rekening BE77 4350 3052 2142 (BIC: KREDBEBB) van Gezinsbond Brieven aan Jonge Ouders met vermelding ‘Brief aan Jonge Grootouders’.