Skip Navigation LinksGezinsbond > Activiteiten > Grotten van Han

Grotten van Han

Ontdek de wondere wereld van stalactieten, stalagmieten, druipstenen en fossielen in de Grotten van Han. Op de heuvel boven de grot en in de oude vallei van de Lesse vind je het Wildpark met dieren uit onze streken maar ook bedreigde soorten zoals de Europese bizon en het Przewalskipaard.

Tijdens de week van Halloween worden de Grotten van Han en het Wildpark overgenomen door duistere krachten... Het hele Domein zal in het thema versierd zijn en er worden verschillende verrassende animaties voorzien.

 

Ledenvoordeel

Leden van de Gezinsbond krijgen 15% rechtstreekse korting én 15 % spaarkorting op een ticket voor de Grot van Han, het Wildpark of het Parcours Speleo.


Bij aankoop van de PassHan krijgen leden van de Gezinsbond maar liefst 18 % rechtstreekse korting én 15 % spaarkorting op het betaalde bedrag. Je betaalt dus niet alleen minder aan de kassa. Je ontvangt ook een mooi bedrag in je online portemonnee. Met de PassHan bezoek je de Grot van Han, het Wildpark, PrehistoHan en het museum Han 1900.


De korting geldt niet op online tickets of andere producten. Je kan je tickets (gedeeltelijk) betalen met afnames per schijf van 10 euro.

​Ik wil lid worden