Skip Navigation LinksGezinsbond > Activiteiten > Serpentarium

Serpentarium

Ben je een held op zoek naar spanning of kriebelt het als je aan een oerwoud vol spinnen, slangen en hagedissen denkt? Het Serpentarium in Blankenberge bezorgt je een indrukwekkende reis door de mysterieuze wereld van reptielen. Alle dieren zijn uitermate goed zichtbaar en dat is een heel bewuste keuze. Zo wordt gedacht aan kinderen, door veel ramen op kinderhoogte te plaatsen.

Praktisch

Het Serpentarium ligt aan de Zeedijk 146 in Blankenberge.

Ledenvoordeel

Breng een bezoek aan het Serpentarium en krijg 10 % spaarkorting. De korting geldt op het standaard individueel dagtarief en enkel voor de eigen gezinsleden.

Herfstvakantie
Van 28 oktober tot en met 5 november krijgen leden van de Gezinsbond op vertoon van hun lidkaart een rechtstreekse korting van 20 % bij aankoop van een dagticket (standaard individueel tarief), plus 10 % spaarkorting op het bedrag dat je effectief betaalt.

 

De korting is geldig op het standaard individueel dagtarief en enkel voor de eigen gezinsleden. De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties, kortingen of acties. De dagtickets moeten gelijktijdig aangekocht worden aan de kassa en zijn alleen geldig op de dag van aankoop. Niet geldig op reeds (online) aangekochte dagtickets en niet inwisselbaar in speciën. Je kan je tickets ook (gedeeltelijk) betalen met je gespaarde saldo per schijf van 10 euro. Dit geldt enkel voor tickets, niet voor abonnementen.

​Ik wil lid worden